Avís legal i Política de Privacitat

INFORMACIÓ LEGAL I PROTECCIÓ DE DADES

Societat de Muntanya de Beneixama, amb C.I.F. N° G-03226750, i domicili en C/ Doctor Silvestre, 1, 03460, Beneixama, en qualitat de titular de la pàgina web www.elgrup.es, d´acord amb les prescripcions establertes en la Llei Orgànica de Protecció de Dades 15/99 de 13 de desembre i la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic 34/2002 d´11 de juliol, l´informa sobre la seva política de protecció de dades de caràcter personal.
Amb caràcter general, les relacions entre Societat de Muntanya de Beneixama, i els seus usuaris, derivades de l´ús dels serveis continguts en aquesta web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.
Aquest lloc web ha estat creat per Societat de Muntanya de Beneixama, amb caràcter informatiu. El correu electrònic proporcionat a la web i que permet la posada en contacte amb la associació és: info@elgrup.es.
El fet d´accedir a aquest lloc web implica el coneixement i acceptació dels següents termes i condicions.

TERMES I CONDICIONS GENERALS

L´accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris.
L´accés a aquest lloc web no suposa entaular cap tipus de relació de caràcter comercial entre Societat de Muntanya de Beneixama i l´usuari.
L´accés i navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals , condicions i termes d´ús contingudes en ell.

ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ

La informació que apareix en aquest lloc web és la vigent en la data de la seva última actualització. Societat de Muntanya de Beneixama es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d'aquest lloc web, podent limitar o no permetre l'accés al mateix.
No es podrà alterar, canviar, modificar, o adaptar aquest lloc web. No obstant això la Societat de Muntanya de Beneixama es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment, els canvis i modificacions estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

CONTINGUTS

Societat de Muntanya de Beneixama realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest lloc web.
La Societat de Muntanya de Beneixama no assumeix cap responsabilitat per les discrepàncies que poguessin existir entre els documents impresos i la versió electrònica publicada en aquest lloc web. En cas de discrepància entre la versió impresa i la publicada al lloc web, prevaldrà la versió impresa.
La Societat de Muntanya de Beneixama no es responsabilitza de cap manera d'aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que poguessin visualitzar-se mitjançant enllaços electrònics (links), directament o indirectament, a través d'aquest lloc web. La presència de links en aquest lloc web de Societat de Muntanya de Beneixama, excepte manifestació expressa en contra, té una finalitat merament informativa, pel que en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos. Aquests enllaços no representen cap tipus de relació entre Societat de Muntanya de Beneixama i els particulars o empreses titulars dels lloc webs als quals es pot accedir mitjançant aquests enllaços. Societat de Muntanya de Beneixama es reserva el dret de retirar de manera unilateral i en qualsevol moment els links que apareixen al seu lloc web.

NAVEGACIÓ, ACCÉS I SEGURETAT

L'accés i navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conèixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ell. La Societat de Muntanya de Beneixama realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que poguessin ocasionar-se durant la mateixa.
La Societat de Muntanya de Beneixama no es responsabilitza ni garanteix que l'accés a aquest lloc web sigui ininterromput o que estigui lliure d'error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al que pugui accedir-se a través d'aquest lloc web, estigui lliure d'error o causi un dany. En cap cas la Societat de Muntanya de Beneixama serà responsable per les pèrdues, danys o perjudicis de qualsevol tipus que sorgeixin per l'accés i l'ús de la pàgina web, incloent però no limitant-se, als ocasionats als sistemes informàtics o els provocats per la introducció de virus. La Societat de Muntanya de Beneixama no es fa responsable dels danys que poguessin ocasionar-se als usuaris per un ús inadequat d'aquest lloc web.
Els serveis oferts en aquest lloc web només poden ser utilitzats correctament si es compleixen les especificacions tècniques per a les quals ha estat dissenyat.

NOMS DE DOMINI

www.elgrup.es és el nom de domini o adreça d'Internet d'aquesta web. És propietat de Societat de Muntanya de Beneixama, que gestiona i és titular. La titularitat d'aquesta Web és exclusiva de Societat de Muntanya de Beneixama, de manera que l'ús del nom de domini és també de caràcter exclusiu, reservant tots els drets que la llei ens concedeix, en el cas que qualsevol tercer infringeixi els drets conferits pel registre del nom de domini al seu titular, amb possibilitat d'emprendre tota mena d'accions legals. La utilització o usurpació del nostre nom de domini comporta les consegüents accions legals per la nostra part, encaminades a tornar al seu titular els drets que li confereixen les lleis.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Aquest lloc web i els continguts que alberga es troben protegits per les lleis de Propietat Intel·lectual. No podran ser objecte d'explotació, reproducció, distribució, modificació , comunicació pública, cessió o transformació. L'accés a aquest lloc web no atorga als usuaris dret, ni titularitat sobre els drets de propietat intel·lectual dels continguts que alberga aquest lloc web.
Societat de Muntanya de Beneixama no transfereix als usuaris la propietat del seu programari. L'usuari és el propietari del suport en el qual el programari és gravat. Societat de Muntanya de Beneixama reté tots els drets de propietat industrial i intel·lectual incloent el programari. Si l'usuari transfereix programari d'aquest lloc web al seu terminal, no podrà disseccionar pel seu estudi, o descompilar, traduir la versió del codi objecte original o el seu llenguatge a un altre codi o llenguatge.
El nom comercial, les marques, logo, productes i serveis que conté aquest lloc web es troben protegits per llei.
Societat de Muntanya de Beneixama es reserva la possibilitat d'exercir les accions judicials que corresponguin contra els usuaris que violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual i industrial.

RECAPTAT DE DADES

Vostè, en facilitar voluntàriament les seves dades personals a través de qualsevol formulari d'aquesta pàgina web o missatge de correu electrònic i acceptar el seu enviament, autoritza expressament a Societat de Muntanya de Beneixama perquè tracti i incorpori en un fitxer de la seva propietat aquelles dades remeses.
La recollida i tractament de les dades personals que vostè faciliti té com a finalitat contactar amb vostè per donar resposta a la seva petició i informar-li sobre els productes i serveis que ofereix aquesta empresa a través de qualsevol mitjà de comunicació, fins i tot electrònic.
Les dades facilitades per vostè en els camps sol·licitats són obligatoris per poder complir amb la finalitat exposada en el paràgraf anterior. Societat de Muntanya de Beneixama ha adoptat les mesures tècniques necessàries per evitar l'alteració, pèrdua o tractament no autoritzat a les dades personals que vostè faciliti, tenint en compte les limitacions que presenta Internet.
Societat de Muntanya de Beneixama manifesta el seu compromís de confidencialitat respecte al tractament de les seves dades personals.
Vostè té dret a accedir a la informació que li concerneix, rectificar-la si és errònia, cancel·lar-la o oposar-se al seu tractament a través de comunicació escrita dirigida a: Societat de Muntanya de Beneixama, C/ Dr. Silvestre, 1, Beneixama 03460, Alacant.

PROTECCIÓ DE DADES

La visita a aquest lloc web no suposa que l'usuari estigui obligat a facilitar cap informació sobre si mateix, de manera que qualsevol dada introduïda es farà de manera voluntària. En el cas que proporcioni l'usuari alguna informació de caràcter personal, les dades recollides en aquest lloc web seran utilitzades amb les finalitats explicades anteriorment, en la forma i amb les limitacions i drets que recull la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de dades de caràcter personal dins del marc de la legislació espanyola.
Societat de Muntanya de Beneixama podrà conservar les seves dades un cop finalitzada tota relació amb l'usuari per al compliment d'obligacions legals.
Societat de Muntanya de Beneixama queda autoritzada per l'usuari a fer ús de les dades personals que de la mateixa disposa ia efectuar amb ells el tractament informàtic necessari per a la prestació del servei sol·licitat.
En el cas que les dades recollides s'utilitzessin per a una finalitat diferent per a la qual haguessin estat recaptats o recollits es requerirà el consentiment previ dels interessats.
Societat de Muntanya de Beneixama ha adoptat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per garantir la seguretat i integritat de les dades, així com per evitar la seva alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat.
En el moment de procedir a la recollida de les dades s'indicarà el caràcter voluntari o obligatori de les dades objecte de recollida. La negativa a proporcionar les dades qualificades com obligatoris suposarà la no prestació o la impossibilitat d'accedir al servei per als que eren sol·licitats. Així mateix, podran facilitar-se dades de manera voluntària amb l'objectiu que puguin prestar-se de manera més òptima els serveis oferts.
Els usuaris les dades siguin objecte de tractament podran exercitar gratuïtament els drets d'oposició, accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades i revocació de la seva autorització per a enviaments comercials o publicitaris sense efectes retroactius en els termes especificats en la Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, conforme al procediment legalment establert. Aquests drets podran ser exercitats dirigint-se per escrit, adjuntant una fotocòpia del DNI, al Departament responsable del fitxer automatitzat: Societat de Muntanya de Beneixama, C/ Dr. Silvestre, 1, Beneixama 03460, Alacant.

CONDICIONS ADDICIONALS

L'usuari que introdueix les dades, és el responsable únic i final de la veracitat de la informació subministrada en el servei i en les modificacions dels mateixos que pugui realitzar fins a la finalització del mateix.

INFORMACIÓ SOBRE ASPECTES TÈCNICS

Societat de Muntanya de Beneixama no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d'interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d'aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a Societat de Muntanya de Beneixama; de retards o bloquejos en l'ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues en el seu Centre de Processos de Dades, de línies telefòniques, en el sistema d'Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Societat de Muntanya de Beneixama. Així mateix, s'exonera a Societat de Muntanya de Beneixama de tota responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués sofrir l' usuari com a conseqüència d'errors, defectes o omissions, en la informació facilitada per Societat de Muntanya de Beneixama sempre que procedeixi de fonts alienes.
Societat de Muntanya de Beneixama, titular del present lloc web, no obté, ni conserva la Direcció IP, ni el nom de domini de proveïdor (PSI).

INFORMACIÓ SOBRE COOKIES

Les visites realitzades a una web des d'ordinadors d'usuaris, són informades per les COOKIES, petits programes informàtics. Cada vegada que s'accedeix a la pàgina, s'emmagatzemen les dades de trànsit produïts i des que ordinador es realitzen. Les dades proporcionades per les COOKIES són anònims, reflectint exclusivament el nombre d'accessos que es realitza des d'un ordinador o les seccions consultades en la seva navegació, sense proporcionar dades de les persones que realitzen les consultes.
L'empresa utilitza galetes, per la qual cosa és requisit per accedir a la web que els equips les acceptin. Estasse quedaran emmagatzemades a l'ordinador. Les cookies que utilitzem no poden llegir dades del seu ordinador ni llegir les cookies que existeixin al seu ordinador. Quan l'usuari es trobi navegant per la pàgina web de l'empresa el servidor on es troba allotjada reconeix automàticament l'adreça IP del seu ordinador, el dia i l'hora en què comença la visita, en què abandona la visita, així com informació sobre les diferents seccions consultades. Cal que el servidor conegui aquestes dades per poder comunicar-se i enviar-li la petició realitzada i que a través del navegador es pugui veure a la pantalla.
Si vostè ho desitja pot configurar el seu navegador de manera que l'avisi a la pantalla si va a rebre una cookie. L'usuari pot configurar el seu ordinador de manera que no rebi aquestes cookies, aquest fet no impedirà que es pugui accedir a la informació del lloc web www.elgrup.es.

info@elgrup.es